marka tescili Piškotki | Popri

Piškotki

Kaj se dogaja z vašimi podatki?

Ker tako kot večina spletnih mest, tudi na www.popri.si zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke, je prav, da vas seznanimo, kaj z njimi počnemo.

Kdo upravlja s podatki?

Upravljalec osebnih podatkov je:

  • Primorski tehnološki park d.o.o., Mednarodni prehod 6, Vrtojba, 5290 Šempeter pri Gorici
  • Kontaktna oseba je dosegljiva na: popri@primorski-tp.si

 

Zakaj obdelujemo vaše podatke?

Primorski tehnološki park preko spletne strani www.popri.si pridobiva vaše osebne podatke (email in tudi ime, priimek, funkcija, spol) z namenom obveščanja o poteku in rezultatih tekmovanja POPRI, aktualnih podjetniških tematikah in drugih novicah povezanih s tekmovanjem.

Osebne podatke pridobivamo tudi z namenom izboljšanja vaše uporabniške izkušnje na sami spletni strani. Iz osebnih podatkov pripravimo tudi agregirane in anonimizirane statistične obdelave (s pomočjo orodij Google Analytics, Facebook in MailChimp).

 

Kako zbiramo podatke?

Podatke vpišete v obrazce, ki se nahajajo na spletnem mestu www.popri.si

Vaše osebne podatke nam zaupate prostovoljno, njihovo obdelavo pa lahko kadarkoli prekličete znotraj elektronskih sporočil (v nogi) ali tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na popri@primorski-tp.si v katerem nam sporočite, da preklicujete obdelavo podatkov. Uporabo piškotkov lahko prekličete v za to namenjeni vrstici.

V vsakem trenutku imate pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa vaših osebnih podatkov.

 

Koliko časa bomo hranili vaše podatke?

Vaše osebne podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je to potrebno za namene pošiljanja vsebin, na katere ste se prijavili. V primeru, da ne želite prejemati vsebin, se lahko od njih kadarkoli odjavite.

 

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je tako s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša.

 

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave,
  • na spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani,
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …).

 

Kako upravljati in onemogočiti piškotke na osebnem računalniku?

Shranjevanje piškotkov je pod vašim popolnim nadzorom, saj lahko v brskalniku, ki ga uporabljate, hranjenje piškotkov omejite ali onemogočite. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Če piškotke izključite, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene.

 

Kaj še moram vedeti?

Primorski tehnološki park obdeluje in varuje vaše podatke skladno z veljavno zakonodajo. Na vas pa je, da v kolikor se ne strinjate z obdelavo, zapustite spletno mesto. Za vsa dodatna vprašanja, se lahko obrnete na nas na naslovu popri@primorski-tp.si

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE

patent kadıköy evden eve nakliyat ataşehir evden eve nakliyat bakırköy evden eve nakliyat beşiktaş evden eve nakliyat beykoz evden eve nakliyat