POPRI festival podjetnosti in podjetništva mladih Slovenije

4.4.2024,
13.00 – 17.00

Bevkov trg, Nova Gorica

Dobrodošli na prvem POPRI Festivalu podjetnosti in podjetništva mladih Slovenije!

Pridružite se nam na edinstvenem dogodku, kjer se bo prepletalo znanje, inovativnost in podjetniški duh. POPRI festival bo potekal na Bevkovem trgu in vas bo popeljal skozi raznolik program, namenjen spodbujanju podjetnosti med mladimi.

Program dogodka:

13:00
Festival se začenja! Obiščite stojnice z bivšimi tekmovalci POPRI, ki si utirajo podjetniško pot, posladkajte se z brezplačnimi krofi in sladoledom. Okusite lokalne dobrote in spoznajte izkušnje nekdanjih udeležencev tekmovanja.
16:20
NASTOP PLESNE SKUPINE TWIST – Uživajte v energičnem nastopu plesne skupine, ki bo s svojimi koreografijami navdušila občinstvo in dodala festivalskemu vzdušju še večjo dinamiko.
16:30
GLASBENI NASTOP CHALLE SALLE – Pridružite se nam na glasbenem potovanju z edinstvenim nastopom priljubljenega glasbenika Challeta Salleta. Prepustite se ritmom in uživajte v nepozabnem koncertnem doživetju.
17:30
Zaključek Festivala – S skupnimi močmi zaključujemo POPRI Festival, polni novih idej, poznanstev in navdihujočih zgodb. Hvala vsem, ki ste se nam pridružili in soustvarjali to nepozabno izkušnjo!

Z nami bodo:

Ne zamudite priložnosti za povezovanje, učenje in navdih na POPRI Festivalu podjetnosti in podjetništva mladih Slovenije. Vidimo se na Bevkovem trgu!
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram