Hibridni dogodki: Industrija 4.0 in robotika

Organizira Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija - Digital Innovation Hub (DIH), 27. 11. - 22. 12. 2021

Med dogodki, ki se bodo odvijali od 27. novembra do 22. decembra 2021 je več kot 30 namenjenih srednješolcem, študentom in mladim raziskovalcem, prav tako pa bogato dogajanje v Digitalno središče Slovenije vabi tudi mlade podjetnike, podjetja oz. njihove predstavnike iz Slovenije in Evrope. Celotno dogajanje bo hibridno; na voljo bo tako v Digitalnem središču Slovenije v ljubljanskem BTC-ju kot na daljavo.

Za več informacij in KOLEDAR DOGODKOV obiščite spletno stran Digital Innovation Hub.

Revijalno robotsko tekmovanje RoboCupJunior (RCJ) - 18.12.2021

RoboCupJunior (RCJ) je robotsko tekmovanje, organizirano na osnovi mednarodno veljavnih pravil z namenom promocije in popularizacije robotike, inovatorstva in znanosti med mladimi na temeljih projektno zasnovanega izobraževanja. RCJ ponuja več tekmovalnih disciplin oz. izzivov, pri čemer je pri vseh osnovni poudarek na sodelovanju, reševanju problemov in doseganju zastavljenih ciljev.

Organizator dogodka je Univerza v Mariboru, Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in robotiko (UM FERI) – izr. prof. dr. Aleš Hace.

menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram