Oddajte svoje prijave do srede, do polnoči!

Do 21. marca se lahko prijavite na vseslovensko tekmovanje POPRI za najboljše podjetniške ideje. Prijavo oddajte na elektronski naslov popri@primorski-tp.si ali preko platforme Mikrobiz.

POMEMBNO!

Vsi prijavljeni boste v roku 24 ur od oddaje prijave prejeli potrditveni email s strani organizatorja. V kolikor potrditve prijave ne prejmete, nam pošljite še en email ali v času od 8.00 do 16.00 pokličite na 05 393 24 51.

Prijavi sledi ocenjevanje 33 članske strokovne komisije in povabilo 10 polfinalistov na predstavitev idej, ki bo 17. aprila dopoldan. V popoldnevu bodo znani zmagovalci v sklopu slavnostne zaključne prireditve v SNG Nova Gorica.

Tekmovanje prinese veliko več kot »le 5000 €«!

Vodja tekmovanja POPRI, Maja Rajer Obid iz Primorskega tehnološkega parka o spodbudah za tekmovalce pravi: »K sodelovanju želimo pritegniti aktivne posameznike, ki bodo preko tekmovanja dobili priložnost za uresničitev svoje ideje, sklenitve različnih vrst sodelovanja s podjetniki v vlogi strokovne komisije, in dvig zaposlitvenih in podjetnih kompetenc mladih. Zato zmagovalni dijaški ekipi omogočimo udeležbo na tekmovanju Genius Olympiad in kritje stroškov potovanja v ZDA. Povezali smo se tudi s Koncernom Kolektor, ki bo najbolj perspektivne člane ekip povabil na 1:1 sestanek in se pogovoril o morebitnem sodelovanju.«

Raja in Rebeka iz Gimnazije Novo Mesto, lanski PORI zmagovalki, ki sta na Genius Olympiad 2017 dosegli srebrno medaljo, sta povedali:

Medeni butik Č'bela Zaključna prireditev POPRI»Že po zmagi na POPRI sva imeli fenomenalen občutek, da delava nekaj prav, ampak drugo mesto na tako velikem tekmovanju kot je Genius Olympiad nama je dalo odličen zagon za nadaljevanje najine poti. Poleg tega je bila pot v ZDA odlična izkušnja, kjer sva spoznali druge kulture in navezali številne nove stike.«

Polfinalisti se bodo 17. aprila dopoldan predstavili pred državno strokovno komisijo. Zmagovalci bodo znani že v popoldnevu, na zaključni prireditvi v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica. Bogat družabni program in Klemen Bunderla v vlogi voditelja bodo letošnjo zaključno prireditev naredili še posebej veličastno za skoraj 300 udeležencev. Režiser večera je Gorazd Jakomini.Pisne izdelke bo ocenila 33 članska strokovna komisija, sestavljena iz podjetnikov, pedagoških delavcev, predavateljev in startup mentorjev. Že 11. aprila pa bo znano, katerih 10 ekip v posamezni kategoriji si bo prislužilo mesto v polfinalu tekmovanja.

NE POZABITE!

  • 21. marec: Oddaja prijav na tekmovanje POPRI
  • 11. april: Razglasitev 10 finalistov v posamezni kategoriji
  • 17. april:
    • Predstavitev idej pred komisijo v dopoldanskem času (Nova Gorica)
    • Zaključna prireditev v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica
menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram