Prijavite se na Startup izziv za profesorje!

Se strinjate z nami, da družba potrebuje več inovativnosti, ustvarjanosti in podjetnosti, še posebej mladi, ki jih čaka vstop na vse bolj zahteven trg dela? Želite svojim učencem ponuditi več kot le izobraževanje?

Pridružite se nam na že 2. izvedbi, tri dnevne delavnice Startup izziv za učitelje, profesorje in vodstva šol!

Glede na lanske pozitivne izkušnje udeležencev in kasnejšega velikega zanimanja okoliških šol, vam z veseljem sporočamo, da bomo Startup izziv, v soorganizaciji z Agencijo SPIRIT Slovenijaponovno organizirali. Lani se nam je na dogodku pridružilo kar 30 udeležencev iz Goriške in sosednje Italije, ki so oblikovali 8 podjetniških ekip in s pomočjo 7 strokovnih mentorjev zaključili izziv s kar dvema nagrajenima ekipama s strani strokovne komisije.

3-skupna-3 1-koruzniki1

 

Kaj je Startup izziv?

Tri dnevna, brezplačna in intenzivna delavnica na kateri spoznate metode vitkega podjetništva, ki jih lahko uporabite v pedagoškem procesu in z njihovo pomočjo spodbujate veščine kreativnosti, iniciativnosti in podjetnosti.

 

Kdaj? 22.-24. avgust 2017 (od 8.00 – 16.00)

Kje? Nova Gorica

 

Kako se prijavite?

Prijave že zbiramo na elektronskem naslovu: popri@primorski-tp.si, zato pohitite in si zagotovite prosto mesto čimprej!

 

Kakšni so vtisi udeležencev?

 

PolBarbara

"Pridobili sva veliko novih znanj, ki jih bova lahko uporabili predvsem pri svojem strokovnem delu, pa tudi v zasebnem življenju. Zadovoljni sva, da so nas predavatelji spretno vodili po področjih, ki jih ne poznava najbolj in se z njimi dnevno niti ne ukvarjava."

Barbara Kragelj Jerič in Polona Škvarč, OŠ Kanal, mentorici zmagovalne ekipe vseslovenskega tekmovanja POPRI 2017

Martina Kobal

 

"Izkušnja se nam je zdela odlična, res smo se dobro ujeli v naši ekipi. Tudi če bi bili rezultati drugačni bi vseeno odšli s čudovitimi spomini."

Martina Kobal, članica zmagovalne ekipe KIDGO, Gimnazija Nova Gorica

 

Anja

"Izkušnja je bila zanimiva, saj sem se srečala z veliko novostmi in zato komaj čakam, da bom pridobljena znanja podjetnosti lahko uporabila tako v zasebnem življenju, kot tudi v pedagoške namene."

Anja Markič, ekologinja

 

 

Kako je delo profesorjev in učiteljev ocenila strokovna komisija?

 

Peter

"Strokovna komisija je imela težko delo, saj so bile ideje učiteljev in profesorjev resnično zanimive in izvirne. Dve izmed njih sta vidno izstopali, zato smo se odločili, da nagradimo obe."

Peter Korenjak, vodja kadrovskih in splošnih zadev v Salonit Anhovo

 

 

Kristjan

"Bil sem pozitivno presenečen nad profesionalno pripravljenim dogodkom in samo vsebino tekmovanja. V ekipah, ki sta zmagali, smo člani komisije prepoznali veliko potenciala za nadaljevanje in razvoj ideje v tržni produkt."

Kristjan Rijavec, direktor podjetja Datapan

 

 

Kako bo potekalo delo?

Na delavnicah boste delali v majhnih skupinah v zelo prijetnem in spodbudnem okolju. Razvijali boste lastne, konkretne podjetniške ideje in se ob tem ogromno naučili o timskem delu, ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti. Imeli boste izkušeno strokovno pomoč ter vse potrebne pripomočke in gradiva. Dobili boste tudi potrdilo o strokovnem usposabljanju delavcev v vzgoji in izobraževanju, ki se vrednosti z ustreznim številom točk glede na časovno trajanje projekta.

_mgl8807 komiosija

Pridružite se nam na izzivu in si zagotovite svoje mesto na: popri@primorski-tp.si

menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram