Vabilo na EUSAIR FORUM in POPRI International

V veliko veselje nam je, da vas lahko povabimo na 6. forum strategije EU za jadransko-jonsko regijo, ki sta ga organizirala Republika Slovenija in Evropska komisija s podporo EUSAIR Facility Pointa, v okviru katerega bo potekalo tudi mednarodno tekmovanje POPRI International EUSAIR Youth

Zaradi še vedno zaskrbljujočega konteksta pandemije covid-19 so organizatorji zavezani k pripravi 6. foruma EUSAIR 11. in 12. maja 2021 v Izoli (Slovenija) v hibridni obliki: organizatorji in lokalni govorniki bodo prisotni v živo na odru, medtem ko bodo vsi drugi govorniki in udeleženci bodo na spletu. Kljub temu bo forum ponujal živahen prostor za posredovanja, razprave, mreženje in izmenjavo mnenj.

Glavna tema slovenskega predsedstva je Zelena povezljivost, katere cilj je izboljšati kakovost življenja ob obalah skupnega morja in postati prečni sestavni del vseh štirih stebrov EUSAIR, da bi prispevali k zelenemu okrevanju in zeleni prihodnosti Evrope. Vse dodatne informacije o programu in vaš najlažji način sodelovanja najdete na naslednji povezavi:

https://www.adriatic-ionian.eu/event/6th-an Year-eusair-forum/

Iskreno upamo, da se nam boste lahko pridružili on-line in se že veselimo, da vas bomo v bližnji prihodnosti pozdravili na naši obali.

Organizacijski odbor 6. foruma EUSAIR in ekipa POPRI

menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram