Želite mladim pomagati pri ustvarjanju prihodnosti?

Prijavite se na javni poziv za mentorja interesne dejavnosti Podjetniški eksperiment!

V Primorskem tehnološkem parku vabimo vse, ki poznate sodobne pristope razvoja podjetniške ideje v poslovni model in imate izkušnje pri delu z mladimi, da se prijavite in kandirate za mentorja interesne dejavnosti za osnovnošolce od 7. do 9. razreda POPRI - Podjetniški eksperiment.

Namen POPRI - Podjetniškega eksperimenta je dvigniti kompetence mladih na področju inovativnosti, ustvarjalnosti in podjetnosti. Program podjetniškega eksperimenta zajema skupno 13 delavnic (eno delavnico na teden v trajanju dve pedagoški uri). Predviden termin izvajanja delavnic je od oktobra 2017 do marca 2018.

Priporočena cena za izvedbo v delavnic je 520,00 EUR (ob predpostavki, da znaša urna postavka 26,00 EUR). Kandidate bomo izbrali na podlagi najboljših referenc in najugodnejše cene.

Na voljo tudi dodatno izobraževanje!

Za izbrane izvajalce v Primorskem tehnološkem parku načrtujemo izvedbo brezplačne delavnice, na kateri vas bomo ustrezno usposobili za pomoč mladim pri razvijanju njihovih podjetniških idej in njihovi implementaciji.

Več informacij si lahko preberete v javnem pozivu.

[vc_row][vc_column][vc_btn title="Prenesi besedilo poziva" color="warning" link="url:http%3A%2F%2Fpopri.si%2Fwp-content%2Fuploads%2F1_poziv_PE.doc||"][/vc_column][/vc_row]

Imate vprašanje? Pišite nam na popri@primorski-tp.si.

menuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram